Walker fortelte hos Teltmesteren

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I alle mine år som campist har jeg aldrig stødt på et fortelt, som både holdt tæt for indtrængende vand og småkravl (myg, fluer, edderkopper, skovflåter og det der er værre), samtidig med at det ikke opsamlede kondensvand i et omfang der gjorde at man nærmest foretrak regnvandet. Og mange fortelte holder ikke flere sæsoner uden at komme til at lugte jordslået efter at have været pakket ned i flere måneder. Samtidig kan det godt være lidt af en udfordring at finde et fortelt af høj og solid kvalitet, uden at det koster spidsen af en jetjager.

 

Faktisk var jeg på et tidspunkt ved at give op, fordi det nærmest var umuligt at fremskaffe et bare nogenlunde kvalitets fortelt i Danmark. Jeg var nærmest ved at vænne mig til tanken om at tilbringe resten af mine ferier i sommerhuse eller – Gud forbyde det – på charterferier. Men så anbefalede min svoger, der ligesom jeg selv er campist om en hals, Teltmesteren.dk.

 

I webshoppen hos Teltmesteren.dk kan man finde alt til camping – fortelte, letvægtstelte, villatelte og sågar de helt små kuppeltelte, der især egner sig godt til festivaler. Men da jeg var på udkig efter et fortelt, var det dét, jeg havde fokus på. Jeg endt med et af de mange Walker fortelte, som, i lighed med alle telte fra Teltmesteren.dk, er super fleksibelt, har alle de døre og vinduer der skal til, slutter 100% tæt, teltet er forsynet med fluenet, og det stærke Ten Cate All Season materiale med tapede syninger beskytter over for de mest almindelige former for sommervejrlig (læs: Let regn og blæst). Man får utroligt høj kvalitet for pengene – teltet er let at montere, og vejer og fylder nærmest ingenting i sammenslået tilstand. Jeg kan på det varmeste anbefale webshoppen hos Teltmesteren.dk, hvis du er på udkig efter kvalitets telte.