Oppustelig telt fra Teltmesteren.dk

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

On the road again! Hvert forår, når solen titter frem og fuglene begynder at kvidre, kribler det i mig, og landevejen trækker – jeg kan næsten ikke vente til klokken ringer ud til sommerferie, for så skal jeg hjem og spænde bilen for campingvognen! I weekenderne op til det forjættede øjeblik bruger jeg næsten alle mine vågne timer på at planlægge sommerens drømme camingferie. Jeg undersøger campingpladser og planlægger ruter, så jeg får noget nyt at se hvert år, og booker også gerne plads i forvejen på de steder, hvor jeg ved, at der bliver rift om pladserne som sommeren skrider frem. Samtidig undersøger jeg muligheder for oplevelser i de områder, hvor jeg skal bo. Det fine ved campinglivet er jo, at man ikke er bundet til at blive på et hotel eller resort, men kan bevæge sig frit rundt i egen bil, mens vognen står parkeret.

 

Campingvognen bliver minutiøst gennemgået for skader, og selvfølgelig skal alt mit campingudstyr også testes. Så jeg holder en lille “generalprøve” på en camping tur ved at køre bilen hen til min brors gård, parkere vognen, slå fortelt op og trække strøm til vognen. Så laver jeg mad på min gasgrill, ganske som jeg ville gøre på en campingplads, og lægger mig til at sove i forteltet – hvis jeg ikke er ædt op af myg dagen efter eller bliver vækket af kondensvand der drypper ned i hovedet på mig, kan forteltet sagetens holde endnu en sæson.

 

Jeg har købt mit fortelt, som er et oppusteligt telt, hos Teltmesteren.dk, og må sige, at jeg er ovenud tilfreds. Teltet er et fund til prisen. Alle fortelte fra Teltmesteren.dk er tætsluttende og udført i kvalitetsmaterialer, som holder såvel fugt som myg, fluer og edderkopper ude. Samtidig er det veludluftet, så fugten ikke bliver holdt inde. At sove i et fortelt fra Teltmesteren.dk er som at overnatte under åben himmel, minus alle de ubehagelige ting som renvejr, dug og bidende insekter. Og så er priserne aldeles rimelige – og servicen helt i top!