Oplev bedst hele Skandinavien på en campingferie med et lufttelt

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Nordkap er den ultimative drøm for mange campister. At stå ved det nordligste punkt i det kontinentale Europa er også noget helt særligt. Min mand og jeg gjorde det sidste år, og det var virkelig noget af en oplevelse. Men vi tænkte: Hvorfor stoppe der? Skandinavien har så mange spændende steder at se. I tre uger rejste vi derfor rundt i Norge, Sverige og Danmark og oplevede nogle af de bedste ting i alle tre lande. 

Men det kræver et ordentligt fortelt, hvis man skal rejse så meget rundt. Vi var derfor ude at købe et nyt fortelt, et såkaldt lufttelt. Det er et fortelt, der er nemt og hurtigt at slå op. Vi købte det hos teltmesteren.dk, der har et stort udvalg af lufttelte. Jeg må sige, at jeg var lidt skeptisk over at skulle bestille fortelt på nettet. Normalt kan jeg godt lide at mærke på tingene, før jeg køber dem, men jeg var inde i en sindsygt stresset periode på arbejdet, og min mand havde også meget, han skulle nå inden ferien. Vi satte os derfor en aften i sofaen og udvalgte et telt, som vi bestilte hjem. 

Vi kunne se på teltmesteren.dk, at vi kunne få byttet teltet, hvis der var problemer med det, eller det ikke lige levede op til vores forventninger. Men jeg må sige, at alle mine bekymringer blev gjort til skamme. Det var sådan et godt telt, og det var nemt og hurtigt at slå op – også når vejret viste sig fra den mere uartige side, som den jo ofte kan i Skandinavien. 

Prisen var også virkelig god, og forteltet kom til tiden som lovet. Det var derfor en virkelig god oplevelse. Hvis du overvejer at rejse rundt i Skandinavien, vil jeg derfor helt klart også anbefale dig at købe et fortelt hos teltmesteren.dk. Det var virkelig en god oplevelse at være kunde hos dem. 

Posted in: lufttelte