Lufttelte fra Teltmesteren.dk – den rigtige løsning til camping i Danmark

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Med en lille familie på et stramt budget – min kæreste og jeg er begge studerende, og med to små børn bliver rådighedsbeløbet ikke just større – kan det godt være vanskeligt at finde råd til ferie. Men vi ved, at det er vigtigt blot en gang om året at komme væk fra hverdagens trummerum, have tid til at glæde sig over hinanden, og f nogle andre input end de, dagligdagen med arbejde, studie og børnepasning byder på.

 

Mine forældre forærede os for et par år siden en brugt campingvogn og tilbød, at den kunne stå hos dem – og at vi val velkomne til at låne bilen om sommeren, hvis vi havde lyst til at trille ud i sommerlandet og nyde ferien. Samtidig tjener campingvognen som gæsteværelse hos dem – de har ikke så meget plads, så det er ren win-win!

 

Så vi tilbringer ferien på landevejene. Vi udser os på forhånd de mest familievenlige campingpladser, og vi nyder at den ene af os kan tage ungerne med i badeland, mens den anden får en velfortjent slapper. Og når vi har puttet dem om aftenen, og de sover trygt i campingvognen, nyder vi et glas vin under stjernerne. Hvis det regner, sidder vi i vores lækre fortelt fra Teltmesteren.dk, hvor vi er beskyttet mod vind og vejr. Og det er faktisk ret hyggeligt!

 

Ideen til forteltet kom et år, hvor vi netop var forhindret i at sidde udendørs, fordi det stod ned i stænger. Der er ikke så meget ved at skulle sidde musestille i campingvognen, fordi man ikke vil vække de sovende børn. Vores fortelt har den store fordel, at det er et såkaldt lufttelt, det vil sige, det er let at slå op. Lufttelte passer ideelt til danske forhold og kan modstå de fleste vejrlig. Hos http://www.teltmesteren.dk/ er fortelte og lufttelte både billige og af meget høj kvalitet.

 

Posted in: lufttelte