Lufttelte fra Teltmesteren

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I min familie går vi meget op i, at ferien skal være for hele familien – så derfor har vi, sålænge børnene var små, tilbragt mange timer i diverse badelande, på All Inclusive hoteller, i lejede sommerhuse og andre typer ferier, som vi mente tilgodeså børnenes behov. Da de to små tyranner blev seks og ti år gamle, følte jeg, at det var naturligt at inddrage dem i familiens ferieplaner, og derfor spurgte jeg dem, hvad de allerhelst kunne tænke sig at lave i ferien. Stor var min overraskelse, da de nærmest enstemmigt svarede, at de ville på campingtur! Jeg havde regnet med, at de ville til Gran Canaria og æde sig glade og runde i gratis soft ice og plaske rundt med de andre feriebørn i kid poolen, men nej – nu var det tid at prøve noget nyt.

 

Så vi lejede en campingvogn og planlagde en kort tur til det nordlige Tyskland og det vestlige Sønderjylland – bare for lige at prøve konceptet af. Og hvilken succes! Ungerne var vilde med det, og jeg må indrømme, at det slog security-køen i lufthavnen med flere hestelængder. Så snart vi kom hjem, og campingvognen var afleveret hos udlejeren, gik vi igang med at kigge på campingvogne.

 

Vi fandt en god og rummelig campingvogn, men den kom helt uden ekstraudstyr, så vi måtte igang med jagten på et godt fortelt i høj kvalitet. Da vi mestendels camperer og sommeren i det nordlige Europa, er det ikke alfa og omega, at teltet kan modstå en vild storm og et højt vandsøjletryk, så vi besluttede os for et letvægtstelt fra http://www.teltmesteren.dk/letvaegtstelte/ – en rigtig fin og intuitiv webshop, som en af mine kolleger havde anbefalet.

 

 

Til en ganske billig penge fik vi et stærkt og nemt håndtérbart letvægtstelt, som hele familien har glæde af, når vi turnerer på de danske, tyske, hollandske og franske campingpladser. Det har nu holdt fire somre med utallige op- og nedtagning, og viser endnu ikke tegn på slid. Når det en gang står af, er der ikke tvivl om, at jeg køber mit næste letvægtstelt hos Teltmesteren.dk

Posted in: lufttelte