Letvægtstelte til nomadecampisten

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Holder du af at rejse fra sted til sted, når du er på campingferie? Teltmesteren tilbyder et varieret udvalg af letvægtstelte til nomadecampisten, der holder af at være på farten, og opleve så mange nye destinationer undervejs på campingferien som muligt. Med fleksible designs og stærke letvægtsmaterialer, er det nemt og hurtigt at slå teltene op og ned, så du kan bruge tiden på at nyde dit campingophold.

Handy letvægtstelte til campingferien

Teltmesteren er landets ældste internetforhandler af telte, og eksisterer i dag kun online. Manglen på fysiske butikslokaler betyder, at de kan tilbyde dig telte i topkvalitet til priser, der ligger under det almindelige marked.

Udvalget af letvægtstelte hos Teltmesteren er samlet fra populære producenter, og du kan bl.a. vælge mellem StarCamp Futura, StarCamp Magnum, StarCamp Sprinter, Mistral All Season og Annex Futura. Teltene fås i forskellige størrelser, så du kan finde det rette match til din campingvogn.

Foretrækker du et buet design, eller er du mere til det kantede? Modellerne adskiller sig fra hinanden i størrelse, farve, form og design, så du kan finde det optimale match til din smag og behov. Læs detaljeret information om de enkelte letvægtstelte på http://www.teltmesteren.dk/letvaegtstelte/ .

Stærke materialer og god ventilation

Fælles for alle letvægtstelte i kataloget er, at de er fremstillet i stærke og vandtætte materialer. Du finder bl.a. telte i PU belagt, ekstra stærkt Weathertex 4000 mm. polyester, som sikrer teltene mod slid og nedbør. Siderne kan rulles op, så du kan lufte ud og få gennemtræk på varme dage, og kan lukkes helt til på kolde dage. Ventilation sørger for et sundt og behageligt klima i teltene, så i kan nyde jeres måltider og afslapning i en frisk atmosfære. Myggenet holder uønskede insekter ude.

Er du i tvivl om, hvilket letvægtstelt, du skal vælge, kan du altid kontakte Teltmesteren for råd og vejledning.