Kun det bedste fortelt er godt nok

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg er camping fastlægger, og jeg elsker det. Min mand og jeg bor på den samme campingplads hele sommerhalvåret, og det har vi gjort de sidste ti år. Vi elsker at bo på campingpladsen, og der er flere andre fastlæggere som vi er blevet rigtig gode venner med. Vi har slet ikke noget imod at bo på den begrænsede plads, men vi har så også lige skiftet det gamle fortelt ud med et helt nyt. Jeg elsker at gå og gøre det hyggeligt i vores fortelt og campingvogn, og det er faktisk rigtig vigtigt for mig at det er hyggeligt at være i vores vogn. Forteltet er mit yndlingssted, og jeg kan slet ikke vente med at få indrettet det nyt fortelt, vi har selvfølgelig haft det slået op i vores have så vi kunne se om det passede som det skulle.

Vi elsker campingkulturen, og vi bor altid på en campingplads hvor vi kan køre på arbejde direkte fra pladsen, så vi bor faktisk på campingpladsen. Sommetider må vi selvfølgelig lige køre hjem og kigge til huset, men det går også nok. Om aftenen sidder vi tit med de andre fastlægger par og nyder et glas rødvin i et af forteltene, og vi glæder os til at imponere dem med vores nye lækre fortelt.

De sidste par gange vi har udskiftet forteltet har vi købt det på Teltmesterens hjemmeside, han har nogle kanon gode priser og en virkelig god service. Et fortelt er forholdsvist dyrt, og det er rart at kunne spare nogle penge. Teltmesteren selv, har også rigtig meget erfaring med camping og fortelte og kan svare på alle spørgsmål. Det er rigtig rart at man altid kan skrive eller ringe hvis man har et spørgsmål, og altid får et hurtigt svar. Alle campister skulle tage og tjekke Teltmesterens hjemmeside ud, næste gang de skal kigge på fortelte.

Posted in: fortelt