Køb fortelt hos Teltmesteren

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Da jeg var en lille knægt for efterhånden mange, mange år siden, så jeg ikke frem til juleaften – ihvertfald kun, hvis der var campingudstyr under træet! Jeg så derimod frem til de lange sommerdage på landevejen med min mor og far. Så snart ferien var skudt i gang, var campingvognen trukket frem fra garagen, og skoletasken nåede dårligt nok at blive tømt før bagagerummet var spækket til bristepunktet, tanken var fyldt, og øvrig oppakning surret fast på taget af Volvoen. Og så gik det ellers sydpå for fuld skrue! Ud i sommerlandet med alle dets oplevelser, ned over grænsen, gennem det nordlige Tyskland og nogen gange så langt som til Alsace, hvor vinmarkerne strakte sig milevidt og hvor man kunne få storke at se!

 

Alle de Herrens år senere er jeg stadig bidt af en gal campist. Jeg kan landevejene på mine figerspidser, og er på fornavn med fastliggere og campingplads ejere i det meste af Nordeuropa. Om turen går til Tyskland eller Sverige er eet fedt – jeg nyder livet i fulde drag, når dagen går på hæld, og jeg kan fordøje en hel dags indtryk foran min trofaste campingvogn.

 

Det siger sig selv, at en camping-entusiast som jeg selv har brug for solidt kvalitetsudstyr. Derfor handler jeg hos Teltmesteren, hvor jeg gennem årene har fundet alt, hvad jeg har brug for, inklusive et helt fantastisk fortelt, som jeg nu nyder godt af på sjette år! Forteltet er utrolig slidstærkt, slutter helt tæt til vognen, og er dertil både rummeligt og veludluftet. Som ekstra bonus fylder et næsten ingenting og er et virkelig scoop til prisen. Da jeg købte det, tvivlede jeg ærligt talt på, at man kunne få så meget fortelt for så få penge, men min tvivl blev hurtigt gjort til skamme. Teltmesteren leverede mit telt til mig indenfor fem dage, og da jeg slog det op første gang, var jeg slet ikke i tvivl længere. Teltmesteren leverer kvalitetsprodukter til en aldeles rimelig pris. Og servicen kan jeg ikke sætte en finger på. Jeg kan anbefale andre at handle fortelte hos http://www.teltmesteren.dk/fortelte/

 

 

 

 

Posted in: fortelt