I et villatelt fra TeltMesteren får du plads til hele familien

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Er der noget bedre end en campingtur, hvor hele familien er samlet. Camping er en fantastisk måde at være sammen på, både hvis det gælder med familien eller med venner. Og har i gode forhold i et villatelt, bliver campingturen helt sikker bare bedre. I et villatelt er der højt til loftet, rum til opbevaring og mange sovepladser. Simpelthen noget den aktive famile, som vægter sammenhold og nærvær højt, ikke kan undvære, når det er tid til camping.

Hos TeltMesteren har de et imponerende stort udvalg af villatelte i høj kvalitet. Topmodellen er kuppelteltet Walker Neptune. Her får du et lækkert 6 personers telt med masser af lækre features. Blandt andet er yderteltet lavet af åndbart materiale. Der er fluenet til inderteltet, mens bunden er lavet af Oxford-polyester. Teltet leveres i praktisk taske, og er let at slå op og pakke ned, så du ikke skal bruge for meget tid på dette, men kan bruge tiden med din familie. En anden af de forholdsvis dyre løsninger er modellen Galaxy. Skal det være en lidt billigere løsning er Walker Explorer en god løsning. Denne model får i størrelserne 150, 190 og 230, så du kan vælge den størrelse, der passer til jeres behov.

Via http://www.teltmesteren.dk/villatelte/ kan du søge i det store udvalg, hvor der helt sikkert også er noget til dit behov. TeltMesteren er Danmarks ældste internetbutik i branchen. Her holdes omkostningerne nede for at der kan tilbydes meget konkurrencedygtige priser til deres kunder. Desuden ligges vægt på høj service og god kunderådgivning, så du er sikker på at få tryghed i handelen med TeltMesteren. Du får to års garanti på alle telte købt hos TeltMesteren, der ejes af Christian Jørgensen, som har mere end 15 års erfaring med salg af telte. Og du er altid velkommen til at kontakte TeltMesteren på tlf. 22 27 36 37 for yderligere information og rådgivning.

Posted in: fortelt