Hvis du skal have nyt fortelt

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du skal have nyt fortelt

Som udpræget campingentusiast så lærer man at anerkende de kvaliteter, som ens fortelt til vognen har. For det er ikke ligegyldigt, hvor mange vinduer der er, hvilke nuancer den er farvet i, og hvor gammelt eller nyt det ser ud. Med andre ord så er et fortelt altså ikke blot et fortelt. Lad mig fortælle dig hvorfor – og lad mig afsløre stedet, hvor jeg altid køber nyt udstyr til mit campingliv.

 

Lysindfaldet

Den første, ganske åbenlyse kvalitet, som dit fortelt burde have, er den rette mængde lysindfald, samt god mulighed for udluftning. Det vil sige, at vinduerne i teltet skal være gode. Der skal være nok områder med vinduer til, at selv aftenlyset får lov at tage plads i teltet. På den måde bliver de lange aftener lidt hyggeligere. Ligeledes skal udluftningen være i top – for ellers er du nok klar over, hvad en varm sydeuropæisk sommersol gør ved temperaturen.

 

De rette farver

En anden ting, som jeg altid vil kigge på, hvis jeg skal ud og have nyt fortelt, er, hvilke nuancer det kommer i. For naturligvis skal det passe til vognens nuancer. Forteltet er her, hvor man opholder sig meget, og det er det første, som forbipasserende og gæster lægger øjnene på. Så derfor skal helhedsbilledet selvfølgelig være indbydende og flot.

 

Nemt at slå op

Jeg er selv ved at være oppe i årene, og det er mange på campingpladsen efterhånden. Men uanset om du er gammel og har brug for et fortelt, som man ikke skal kæmpe med at slå op, eller du er lidt yngre og bare gerne vil have det nemt sat op, så man hurtigt kan nyde tilværelsen, så er netop dén kvalitet vigtig. Hvis du vil kende til et sted, hvor de har et stort udvalg med forskellige, men de rette kvaliteter, så er det her, du finder de fortelte. De har ligeledes teltene til gode priser, og så kan du forvente, at der er god service og rådgivning – også selvom det foregår over nettet.

Posted in: fortelte