Gør camping nemmere med oppustelige telte

By:

I Danmark er vi særligt glade for at gå på camping, hvilket ligger i blodet som en del af vores danske identitet. Det har vi altid gjort, og tendensen synes ikke at bevæge sig i en retning, hvor dette vil ændre sig.

Med det er ikke altid helt ubesværet at nyde den eftertragtede campingferie. For selvom ferieformen ser ganske afslappende ud, er der faktisk en del forberedelse, som går forud for hyggestunderne, og efterfølgende skal man også bruge kræfter på at pakke campingudstyr ned igen. Men sådan behøver det ikke være. Læs med her, og bliv klogere på en løsning, der gør campingferien lidt mere overskuelig.

Slip for at skulle slå telt op

Med et oppusteligt telt bliver campingferien en lille smule lettere. Man skal ikke længere bruge flere timer på at slå fortelt op, og man kan i stedet bruge denne tid på at nyde hinandens selskab eller tage på eventyr. Det er nemlig ret simpelt at benytte det oppustelige fortelt, og man skal ikke være noget geni for at kunne håndtere dette. Personligt har jeg selv skiftet det traditionelle fortelt ud med et oppusteligt, og jeg tror ikke, jeg kunne være gladere for den beslutning. For første gang siden jeg startede med at tage på camping, kunne jeg nemlig føle, at jeg rent faktisk havde ferie.

Foruden at være nemmere at håndtere er det oppustelige fortelt også generelt billigere end de traditionelle fortelte. Det er endnu et point til de oppustelige fortelte, og da fortelte faktisk er ret omkostelige i forvejen, er det kun rart, at man faktisk kan spare en skilling, hvis man køber et fortelt, der tilmed er nemmere at slå op end de ‘almindelige’ fortelte.

Er du selv blevet inspireret af de oppustelige fortelte, kan du med fordel undersøge dem nærmere. Du finder et bredt udvalg af forskellige typer på http://www.teltmesteren.dk/letvaegtstelte/.