Fortelte fra Teltmesteren.dk

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Da jeg var lille – “yee high”, som man siger i Midtvesten, hvor jeg kommer fra – boede jeg på landet i Nebraskas panhandle med mine forældre og mine to mindre søskende. Så bliver det vist ikke mere “rural America” end dét, tænker du nok. Men jo, jeg kan godt toppe den: Vi havde en Winnebago. Sådan et rigtigt mobile home, et hus på fire hjul, hvor hele familien kunne køre Bibelbæltet tyndt, fra de store søer til Mississippi og nogen gange så langt som til Florida Keys. Vi børn elskede disse ture, hvor vi kunne komme væk fra den vante gænge og ud på vejene og se noget nyt.

 

Da jeg mødte min danske hustru, måtte jeg sige farvel til Winnebagoen og goddag til den danske campingkultur. De helt store husvogne er ikke tilladt på de europæiske veje, og eftersom der ikke fandtes en beboelsesvogn, som kunne leve op til mine barndomsminder, besluttede jeg istedet at købe n campingvogn. Med de benzinpriser og afgifter, danskerne holder sig, ville det også være helt hul i hovedet at købe en autocamper, når vi nu kun tager på vejene et par måneder hver sommer.

 

Selvom de danske campingvogne er små, er de stadig rigtig hyggelige (endnu en ting jeg har lært at sætte pris på). Og med det rette fortelt kan man sagtens råde bod på pladsmanglen, ihvertfald når man holder stille. Hos Teltmesteren.dk fandt min hustru og jeg et mangfoldigt udvalg af kvalitets fortelte, som passer til nøjagtig den størrelse vogn, man måtte have købt. Vi købte for et par år siden et fortelt via webshoppen hos Teltmesteren.dk, og det har ikke skuffet. Det er udført i 100% kvalitetsmateriale, og slutter helt tæt. Min hustru kan sætte det op på egen hånd, og det siger ikke så lidt!

 

Jeg blev positivt overrasket over priserne, som ikke er så høje som jeg ville have forventet i en dansk webshop. Og da det er høj kvalitet man får for pengene, bliver mit indtryk blot endnu mere positivt, og jeg kan sagtens anbefale Teltmesteren.dk!

Posted in: fortelte