Fortelte fra Teltmesteren

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Teltmesteren har specialiseret sig i at levere fortelte til campister, der vægter kvalitet til en lav pris. Fortelte er ideelle til den campist, der vil campere uafhængigt af den givne vejrsituation. Fortelte udgør således en uundværlig genstand for den garvede campist, der vil gardere sig mod alt slags vejr.

 

Generelt om Teltmesterens udvalg af fortelte 

Teltmesteren besidder et kæmpe udvalg af fortelte, der spænder vidt både hvad angår størrelse og pris. Teltmesteren giver således mulighed for at skræddersy sit køb til ens pågældende behov. Teltmesteren tilbyder blandt andet at skræddersy fortelte efter specifikke mål, såfremt dette ønskes. Ud over det store udvalg udbyder Teltmesteren en yderst kompetent service og reparation af fortelte.

 

Anmeldelse af Teltmesterens fortelte 

Jeg hedder Preben Højmose, og har camperet hver sommer i Løkken Klit Camping de seneste 25 år. Jeg valgte sidste år at opdatere mit campingudstyr, da udstyret efterhånden havde lidt stor slitage. Jeg ønskede derfor at anskaffe mig et fortelt, hvilket foregik via Teltmesteren. Herigennem anskaffede jeg mig to fortelte i hver sin størrelse. Jeg har således et fortelt, der er mindre, når det blot er min og kone og jeg, og et fortelt, der rummer den fornødne plads til både at huse børn og børnebørn. Efter jeg havde bestilt de to fortelte via Teltmesteren, blev de efterfølgende leveret nemt og hurtigt. Jeg har været yderst tilfreds med de to fortelte, der straks er taget i brug. Det jeg især vægter højt ved de to erhvervede fortelte er det praktiske aspekt; de er uhyre nemme både at sætte op og tage ned. Ud over dette er kvaliteten i absolut top, hvilket tydeligt kan mærkes, når vejret ikke tillader en at opholde sig udendørs. Jeg vil således på det kraftigste anbefale, at såfremt man ligesom undertegnede elsker at campere og ønsker at anskaffe sig et fortelt, skal dette uden tvivl gøres gennem Teltmesteren.dk.  

Posted in: fortelte