Fortelt fra Teltmesteren

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du er på jagt efter det helt rigtige kvalitets fortelt til din campingvogn, kan jeg helt sikkert anbefale Teltmesteren.dk. For et par år siden stod jeg selv i den situation, at jeg skulle købe nyt fortelt, fordi det gamle simpelt hen var sprunget læk – det var utæt, der slap fugt ind, og skaden blev kun værre. Det var med stor ærgelse, at jeg måtte sige farvel til forteltet, som jeg havde haft i flere år. Både fordi det ikke havde været helt billigt, og jeg var egentlig glad for det. Men også fordi jeg nu skule ud og bruge penge på et nyt fortelt – penge som jeg hellere ville bruge på at forsøde min campingferie med lidt ekstra sjov og ballade!

 

Når jeg køber campingudstyr, går jeg meget op i, at det skal kunne holde længe. Derfor var jeg især ærgerlig over det gamle fortelts undergang – det var jo meningen, det skulle have holdt i mange flere år. Jeg var således skeptisk overfor muligheden af, at man overhovedet kunne få et fortelt, som ikke skal skiftes ud efter et par år. Men også her har Teltmesteren.dk overrasket positivt.

 

Mit nye fortelt fandt jeg i webshoppen hos Teltmesteren.dk, hvor jeg var mege overrasket over priserne. Jeg havde vanskeligt ved at tro, at man til dé priser kunne få et fortelt i en kvalitet, som kunne holde til mange somres op- og nedtagning, samt modstå regnvejr, blæst og andet vejrlig, man kan komme ud for i den nordeuropæiske sommer.

 

Fortelte fra http://www.teltmesteren.dk/ er ikke alene kønne – de er også særdeles holdbare og udført i kvalitets materialer, som sikrer, at teltet er tæt for såvel regn og dug som småkryb såsom myg, fluer og myrer. Samtidig er alle telte lette at montere og tage ned. Med et fortelt fra Teltmesteren.dk slipper du forholdsvis billigt, og sparer samtidig penge i det lange løb, da du ikke skal ud og købe nyt telt hvert andet år. Og så er det pludselig meget sjovere at være campist!

 

Posted in: fortelt