Find det rigtige letvægtstelt

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi er netop kommet hjem fra en fantastisk campingferie, der bød på alskens glæder for en entusiastisk campist: strid vestenvind og regnvejr. Men heldigvis også en hel del sol! Og jeg er i den grad positivt overrasket over det letvægtstelt, jeg havde købt inden rejsen.

Hvilket letvægtstelt skal man vælge?

Vores nye StarCamp Magnum 260 klarede turen med bravour – selv på de dage, hvor det regnede mest. Det har et vandsøjletryk på 4000 og ventilationsåbninger over de to frontvinduer, så vi kunne sidde ganske tørre og kigge ud på den silende regn. Det perfekte valg for vores vedkommende, men hvordan finder man egentlig det rigtige fortelt?

Der findes et stort udvalg af fortelte, og generelt set er de fleste i udmærket kvalitet – men der er selvfølgelig forskel på et billigt og et dyrt telt. Det er derfor vigtigt, at man nøje overvejer, hvor meget teltet skal bruges og i hvilke sammenhænge. 

Jeg købte mit letvægtstelt på teltmesteren.dk og der har de et rigtig godt udvalg af forskellige størrelser, farver og designs. StarCamp Magnum 260 er nok et af de mindste modeller, men vi er jo også bare os to. Skal man have plads til overnattende gæster, så er StarCamp Sprinter eller StarCamp Futura måske en mulighed – her sidder åbningen i front, og der er derfor mulighed for en lille udbygning som ekstra tilbehør.

Har du en pladskrævende familie, så tag et kig på Magnum Air All Season 520, der har et oppusteligt luftkanal-system, som skulle være super let at sætte op – du undgår alt bøvlet med stængerne, og får plads til alle i løbet af nul komma fem.

Jeg synes, at kvaliteten hos teltmesteren.dk er helt i top, så du skal ikke være bange for at handle der. Leveringen er hurtig og desuden gratis, hvis du handler for over 1000 kr. – og det gør du jo nok, hvis du er ude for at købe et nyt fortelt.

God fornøjelse med letvægtsteltet. Jeg kan helt klart anbefale det!

Posted in: fortelt