Et villatelt er den pefekte løsning til hele familien

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Planlægger du en campingferie med hele familien eller i en anden større gruppe mennesker? Så er et villatelt den oplagte løsning. Med et villatelt får du generelt masser af ekstra plads. Du får masser af sovepladser, du får rum til opbevaring af alle jeres ting, og du får højt til loftet. Villatelte er det du skal vælge, hvis i vil på en campingtur, hvor der skal være plads til sammenhold og nærvær.

Når du søger udstyr til din camping, så er det hos Teltmesteren, du skal søge. Her finder du generelt alt, hvad du skal bruge på området. Webshoppen er en del af Camping Nordic A/S, og ejer Christian Jørgensen har mere end 15 års erfaring i branchen, hvilket er din garanti for altid at få det bedste udstyr til de bedste priser.

Hos Teltmesteren.dk fører de blandt andet et stort udvalg af Walker villatelte. Topmodellen er Walker Neptune, der er et super lækkert kuppeltelt i den bedste kvalitet. Teltet kan du lige og her få til blot kr. 7.500,-. For denne pris får du et super lækkert 6-personeres telt med masser af plads. Både yderteltet og inderteltet er lavet af åndbart ripstop bomuld/polyester, mens bunden er lavet af Oxford-polyester. Teltets stænger er af aluminium med farvemarkering, der gør det let at samle. Desuden får du masser af lækre features. Dette blandt andet fluenet i døren til inderteltet, easy-pocket til barduner, special lynlås til strømkabel, praktisk lomme i inderteltet og meget mere. Desuden leveres teltet i praktisk taske, der gør hele processen med at sætte op og tage ned meget lettere.

En anden lækker mulighed for et top villatelt hos Teltmesteren.dk er modellen Walker Galaxy, som lige nu kan få for kr. 5.500,-. Skal det være en lidt billigere løsning er kuppeltetet Walker Explorer, der fås i forskellige størrelser og priser, der starter fra kl. 1.550,-

Posted in: villatelte