Det nye fortelt er super dejligt

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når man får børn ved man godt at på et tidspunkt så skal de flyve fra reden, og det starter for det meste med at de ikke vil afsted på tre ugers sommerferie med forældrene. Vi har altid taget på campingferie med vores to drenge, og det har været nogle super dejlige ferier. Nu skal vi så afsted på vores første campingferie uden drengene, de meldte sidste år ud at det var deres sidste campingferie, og det er også fair nok. Vi har solgt vores store campingvogn, og fået en lidt mindre som passer bedre til to personer. Den er lettere at køre rundt med på den lange køretur til Frankrig, og vi slipper for problemerne med at få slået det tunge fortelt op, når vi kun er to personer. Når nu vi fik en ny campingvogn, skulle vi selvfølgelig også have et nyt fortelt der passer til.

Vi har siddet og kigget på mange forskellige fortelte, men valgte at bestille et af de moderne lufttelte. Det er faktisk et oppusteligt fortelt, og det er så utroligt smart. Der går luftkanaler rundt langs kanten, og når man pumper dem op, så popper teltet op helt af sig selv. Så er det eneste man skal gøre at få teltet sat fast på campingvognen. Vi prøvede lige at sætte det op i haven, og vi var godt nok imponerede over hvor let det var.

Vi fandt og bestilte teltet på http://www.teltmesteren.dk/letvaegtstelte/ og vi vil helt klart anbefale alle campister at tage et kig på Teltmesterens hjemmeside. Priserne på teltene er faktisk rigtig gode, og jeg ved ikke hvilken aftale Teltmesteren har med leverandørerne, men de kan i hvert fald levere nogle virkelig konkurrencedygtige priser. Udvalget er også rigtig godt, så der er helt sikkert et telt der passer til jeres campingvogn også. Vi er i hvert fald fuldt ud tilfredse med vores køb.

Posted in: lufttelte